2012.06.26. 23:35
Tartár helyett
Nagggyon szeretjük a majonézt! Tartármártásként, önmagában reggelihez, majonézes krumpli formájában stb. De! nincs mindig itthon, kicsit drága és valljuk be, tartalmaz némi adalékanyagot (amiktől meglehetősen idegenkedem). Ám ha kis fűszerkertünk van, lehet helyettesíteni ezzel-azzal, sőt ki KELL próbálni.
Rántott halhoz - tárkonyos-fokhagymás tejföl.
Rántott karfiolhoz - lestyános tejföl.
Rántott gombához - nem volt mostanában, de valószínűleg kakukkfüves, oregánós, bazsalikomos tejfölt vetnék be.
Utóbbihoz kipróbáltam a bazsalikomos és természetesen a borsikafüves változatot is, de nálunk az egyébként a megosztó lestyán nyert.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.