Végre tavasz van :-) április 10-re... csakhogy végre...

Csizma le, téli kabát le, munkásruhák föl, kertbe ki, magokat elő! Vetés indul.

Kísérletképpen kisebb "fóliasátorral" is próbálkozom. Mert nem tudom elhinni, hogy csak a nagy, hiperszuper fóliákkal lehet boldogulni. A kis méretű is sokféleképpen elkészíthető és használható. Alapja: régi ablakkereteket bányásztunk elő, kerete: tégla, majd deszka.

A téglás mód nem vált be - dűlnek jobbra-balra, ráadásul az ablakkeret is félrecsúszik, ha megpróbálom kinyitni az öntözéshez. Még a márciusi nagy havazás előtt eszkábáltam, arra gondolván, hogy húsvétkor saját retket eszünk majd. Ettünk, de nem sajátot. De a hézagos oldala ellenére a retek nem adta fel, és szépen bújuk. :-)

A deszkás fóliát férjem készítette, könnyen használható - nyitás, öntözés. Ide két-két fajta paradicsom és paprika került.

Szóval, elkezdődött...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr925216017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása