Ezúton szeretném köszönteni a Szilviket, elsősorban a blog életében fontos három Szilvit.

Egyikük egyik régi barátném, földim, Szilvi. Különös ismertetőjele, hogy megöleli a barátait, ismerőseit, vagy azt, akin látja, hogy szüksége lenne rá, és alapból a Földet is át szokta ölelni. Egyébként pedig a természet gyermeke, három szép gyermek anyukája és Tibi felesége. Nagyszerű teremtés, hittel teli családból. Kell ennél több?

Másikuk is egy régi barátnőm, Szilvi. Kedves, érzelmekkel teli és egyben maximalista fiatalasszony. Ottjártunkkor levendulaillatú, szirmokkal teli meghívót kaptam Tőle egy sétára. Vadászfeleség, gombás, fácán- és egyéb vadétkek tudója, férjével, Bélával együtt. Most éppen várakozó állásponton van: kisbabát hord a szíve alatt. Jó helyre születik...

Végül van egy újdonsült ismerősöm is, Szilvi. Fantasztikus lekvárok és szörpök feltalálója, de elsősorban anyuka, feleség a Bakony alján. Ja, és általában hatalmas mosollyal járja a vidéket :-)

Kedves Szilviák! Köszöntelek Benneteket!

2012_0605fehervarcsurgo0045_1.JPG

2 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr634905103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AleaPSZ 2012.11.14. 18:20:35

Hálás vagyok barátságodért! Köszönöm a Jóistennek, hogy egymásra találtunk
Kaposvárott.
süti beállítások módosítása