Ez a blog ugyan a fűszerekről és a levenduláról szól, ez nem jelenti azt, hogy mindig fűszeres ételeket ennénk. Az alapvető fűszerekkel is sok mindent tud kezdeni az ember lánya (és fia - hajrá, fiúk!!!). De fűszerekkel főzni élmény és kaland. Illatos kaland :-)

Ám jól esik egy tejfölös csirke nokedlival, egy káposztás vagy túrós tészta (jól elkészítve), egy főzelék, jól esett nagymamám néhai bélese... Folytathatnánk a sort. Az édességekről, pl. a képviselőfánkról és társairól már nem is beszélve. Jóféle recepteket hagytak és hagynak ránk szüleink, nagyszüleink paprikát, borsot, és még köményt, ezt-azt használva, és kevés otthon előforduló hozzávalókból is jól tudott lakni a család.  Jó erről beszélgetni velük, kérdezzük is bátran. Tehát ne ijedjünk meg, ha nincs hangzatos nevű fűszer otthon. No spice, no problem.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr214455791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása