Ez még akkor történt, amikor SEMMI nem volt a kertben. Vetett ugyan anyósom hagymát, sárgarépát már, de ez az a pillanat, amikor még csak vár és izgul az ember, hogy essen az eső... de azért a nap is süssön egy kicsit... és lehetőleg a vakond is elkerülje a mi kertünket.

Éppen mentünk megnézi az egyik lestyánt, ami már kibújt (ő az elsők között van tavasszal), és ami a szomszéd felöl esik egészen eldugva, mert olyan helyet szeret (árnyékosat, kicsit naposat). És akkor megláttuk a szomszéd kertjét... Az esti lemenő napban, a megindult gyöngyvirág-leveleket, köztük a virágzó tulipánnal... Hm... több eső eshet... mennyi gyöngyvirágjuk van... és különben is... még / miért zöldebb a szomszéd kertje...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr344487490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása