Ildikó Bogi 2013.01.16. 23:49

Kezdődik

Köszöntöm az Olvasót és szép új évet kívánok! Nem, nem téli álmot alszok - kár kihagyni ilyen hol dermesztő, hol csupahó időjárást. Egyszerűen csak jó volt csöndben lenni egy kicsit. Elgondolkodni, mire jutottam, mi fontos, merre is menjek. Kicsit toporgás ez, kicsit valóban téli álom és még inkább erőgyűjtés.

Ha visszagondolunk, mindannyiunk életében akadtak, vannak fontos időszakok, talán sorsfordítóak is. Ez az esztendő számomra ilyennek ígérkezik. Lezárul a hivatalosan gyed-nek, gyes-nek nevezett idő: egy kislány születése óta eltelt néhány év, ami sok mindent megváltoztat az emberen. És ezzel elkezdődik valami új dolog - kis családunkban mindenki számára. Még sokszor toporgok, vannak terveim, ötleteim és megélhetési kérdések is akadnak majd. De arra kell gondoljak, hogy a toporgásra fecsélelt energiát másra fordítom: arra, hogy előbbre vigyen a dolgomban. És ami még ennél is fontosabb:

NAGYSZERŰ ERŐFORRÁSAIM VANNAK: a hitem, a családom, az őseim és a barátaim.

Ja, és a fűszerek :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr745022834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása