Ez a bejegyzés arról szól, hogy bizonyos küldöldi érdekeltségű nagyobb boltokban időnként lehet kapni néhány fűszernövényt.  Érdemes venni, mert azért magyar növényről van szó és mert olyat is találni, amit nem könnyű csak úgy tartani. Így van ez most egy kék-sárga-piros színűben is. Mi is vettünk, véletlenül akadtunk rá: chili-paprikát és metélőhagymát - előbbit férjem kedvéért, nagyon szereti, utóbbi vetésével mi is kísérleteztünk, sikereresen, de kis mennyiségünk van (gyorsan fogy a fűszervajhoz és tovább terveim is vannak vele). Már ki is ültettük őket :-)

 

 

  

Hello, chili! Welcome to our dry garden! Don't worry, we'll sometimes give some water to you! Csenge will... sure... She likes you...

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr334613686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása