Ígéretemhez hűen elkészítettem a lestyános brokkolit Énszilvike blogolvasóm receptje szerint. Még most is összefut a nyál a számban, ez egyszerűen egy naggggyon finom étel!!! Köszönjük Oláh Zsuzsának, remélem, nem bántódik meg, hogy egy incifinci blogban említjük meg. Tócsnival ettem - leginkább én, mert a férjemnek annyira nem jött be, de mást evett előtte, egészen mást és ez egy jóféle fűszeres ételnél elviheti az Oláh Zsuzsa-féle lestyán-ételt. Ő a tárkony. A jobb oldali: mindössze egy új hajtás, erős, átható illatú.

 

 

 

 

 

 

 

Ami még egy fontos dolog volt a vasárnapi ebéd készítésénél és így április közepén már örülhetünk neki: minden FRISS FŰSZERREL készült. Már az aprítás is egy élmény volt: a tárkony, a kakukkfű és a borsikafű illata... (Utóbbi kettő máshoz kellett.) A borsikafű frissen különösen felemelő élmény :-) No, ezért (is) jó fűszerekkel foglalkozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr514455168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása