2012.05.10. 23:31
Azt szeretném kérdezni, hogy...
- miért vannak tele a konyhamagazinok olyan hozzávalókkal, amik nem akkor (és nem ott) teremnek, hanem jóval késóbb? Egyáltalán: vannak egész évben termő növények??? Vegyünk idényzöldséget és -gyümölcsöt, lehetőleg helyit!
- miért használnak a gasztrocelebek méregdrága gépeket?
- mi lesz a gasztroműsorokban a cserepes fűszernövényekkel, amikor letép a gasztroceleb egy marékkal róla? (Csilla kérdezi)
- Dear Jamie! Why do you use "ready-to-use" vegetables in plastic bags? / Kedves Jamie! Miért használsz konyhakész zöldségeket műanyag zacskóban?
- Kedves Alexandra és Judit! Miért van ilyen pimaszul jó alakotok?
(Folyt. köv., kérdések mindig lesznek...)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.