- miért vannak tele a konyhamagazinok olyan hozzávalókkal, amik nem akkor (és nem ott) teremnek, hanem jóval késóbb? Egyáltalán: vannak egész évben termő növények??? Vegyünk idényzöldséget és -gyümölcsöt, lehetőleg helyit!

- miért használnak a gasztrocelebek méregdrága gépeket?

- mi lesz a gasztroműsorokban a cserepes fűszernövényekkel, amikor letép a gasztroceleb egy marékkal róla? (Csilla kérdezi)

- Dear Jamie! Why do you use "ready-to-use" vegetables in plastic bags? / Kedves Jamie! Miért használsz konyhakész zöldségeket műanyag zacskóban?

- Kedves Alexandra és Judit! Miért van ilyen pimaszul jó alakotok?

(Folyt. köv., kérdések mindig lesznek...)

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszereslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr24501431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása